گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

عضو هیأت رئیسه مجلس: ایران درباره برجام تحت‌فشار غرب تصمیم نمی‌گیرد| انتفاع ایران از منافع برجام باید راستی‌آزمایی شود

  • کد خبر: ۱۲۰۸۷۵
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
عضو هیأت رئیسه مجلس: ایران درباره برجام تحت‌فشار غرب تصمیم نمی‌گیرد| انتفاع ایران از منافع برجام باید راستی‌آزمایی شود
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران در مورد برجام بر اساس منافع کلان خود تصمیم می‌گیرد و فشار‌های غربی‌ها در این زمینه کارساز نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، علی کریمی فیروزجایی عنوان کرد: هماهنگی رسانه‌های غربی و منابع دیپلماتیک آن‌ها برای اعمال فشار علیه کشورمان در این مقطع قابل درک است.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اساساً هیچ اعتمادی به آمریکایی‌ها و دولت‌های اروپایی در مسئله برجام نیست، افزود: برجام باید منافع پایدار کشورمان را در مسائل اقتصادی تأمین کند.   اکنون موارد عمده مربوط به برجام در مراجع رسمی کشور در دست بررسی همه جانبه قرار دارد.

دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور با اشاره به تجربه قبلی برجام، افزود: مهمترین دغدغه کشورمان پایبندی طرف مقابل به اجرای آن است که در این زمینه با توجه به تجربه قبلی با احتیاط عمل خواهیم کرد.

کریمی فیروزجایی با تأکید بر اقتدار کامل کشورمان در عرصه دفاعی یادآور شد: کشورمان برای تحکیم پایه‌های اقتدار خود متکی به سلاح هسته‌ای نیست و این مقوله در دکترین دفاعی ما جایگاهی ندارد. دولت سیزدهم با نگاه واقع بینانه امور کشور را به برجام گره نخواهد زد و این مسئله رویکرد محوری است.

وی با اشاره به تلاش آمریکا برای اعمال فشار سیاسی علیه کشورمان گفت: هیأت حاکمه آمریکا باید بدانند که دوران یکجانبه گرایی در عرصه بین الملل بسر آمده است.

عضو هیأت رئیسه مجلس یازدهم با اشاره به اشراف کامل مسئولان قوای سه گانه به مسائل برجام خاطرنشان کرد: تا بررسی کامل و همه جانبه ابعاد گوناگون ماحصل مذاکرات برجام در مراجع مسئول چیزی قطعی نیست.

کریمی فیروزجایی گفت: انتفاع ایران از منافع برجام باید راستی آزمایی و اطمینان بخش شود و محدود به گعده‌های دیپلماتیک نباشد.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران با اشاره به مشکلات داخلی آمریکا و اروپا که با مشکلات عدیده مواجه هستند،  افزود: برجام نباید به ابزار حل مشکلات یکطرفه غربی‌ها تبدیل شود بلکه باید به ایران در مورد تضمین منافع اقتصادی آن اطمینان دهد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برجام بعد از بررسی‌های کارشناسی در مراجع مسئول در مجلس شورای اسلامی نیز بررسی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->